Orașul de plecare
Orașul de destinație
1 pasager, Economic
1Adulți
0Copii pina la 12 ani
0Copii pina la 2 ani

Gift Card-ul ARON - surpriza perfectă pentru orice ocazie, mai ales acum – în prag de Ziua Îndrăgostiților!

Gift Card-ul ARON

Compania ARON îți oferă acum opțiuni/oferte personalizate pentru a dărui un cadou persoanei dragi. Un cadou pe care cei dragi nu îl vor uita!

Gift Card-ul Aron poate fi surpriza perfectă pentru orice ocazie, mai ales acum – în prag de Ziua Îndrăgostiților.

Gift Card-ul/Voucher-ul poate fi nominal sau nenominal, si este cea mai simplă metodă de a face un cadou, prin care dăruiești celor dragi libertatea de a-și alege singuri destinația pentru o călătorie minunată.

Gift Card-ul permite Deținătorului să folosească suma înscrisă pe el doar pentru achiziționarea serviciilor Aron.

Sumă înscrisă pe Gift Card/Voucher poate fi folosită pentru achiziționare separată sau împreună a oricarui serviciu Aron, respectiv:

• Bilete de avion

• Citybreak

• Asigurări medicale de călătorie


1. Achiziționare

Aron pune la dispoziția clienților săi posibilitatea de achiziționare a Gift Card-urilor prin comandă și achitare online sau la sediul agenției.

Gift Card-urile vor fi primite in original conform comenzii si dupa achitarea contravalorii acestora doar la oficiul agentiei Aron.


2. Utilizare

Persoana care îl primeste (‘’Deținătorul’’) are un termen de 1 an la dispoziție să-l folosească pentru orice serviciu Aron.

Deținătorul Gift Card-ului nu va putea primi contravaloarea sumei înscrisă pe el. Gift Card-ul poate fi folosit doar pentru achitarea parțială/totală a unui serviciu Aron.

Dacă prețul Serviciului e mai mare decat cel al Gift Card-ului, diferența se poate achita prin toate modalitațile de plată acceptate de Aron. Dupa trecerea perioadei de 1 an voucherul devine nul.

Perioada de valabilitate va fi scrisă pe voucher.

Un Deținător poate folosi pentru achiziționarea produselor un număr nelimitat de Gift Card-uri/ Vouchere.


3. Contact

Pentru orice informații legate de obținerea sau utilizarea Gift Card-ului/Voucherului, vă rugăm să ne contactați telefonic (+373) 22 99 44 44; (+373) 60 89 44 44 sau prin email: info@aron.md

Călătorește cu Aron, noi ne ocupăm de toate detaliile necesare unei călătorii confortabile!

Comentarii