Orașul de plecare
Orașul de destinație
1 pasager, Economic
1Adulți
0Copii pina la 12 ani
0Copii pina la 2 ani
Noutăți
Agenția Aron Group SRL a fost fondată în 2008 ca agenție de turism.

Cinci ani mai târziu, in 2013 a fost efectuat un rebranding din Easy Travel in Aron, tot atunci a fost deschis un oficiu nou de vânzare bilete de avion și lansat site-ul online de vânzare – www.aron.md.
Viziunea ARON este de a oferi clienților bilete de avion și pachete turistice la preturi accesibile, în mod rapid, comod și la cel mai înalt nivel de deservire.
Ne bazăm pe clienți fideli și suntem deschiși pentru cei noi.
Pe lângă site-ul aron.md care este specializat în bilete de avion, in 2014 agenția lansează exclusiv in Moldova site-ul citybreak.md - destinat vacanțelor de tip city break ocupând primul loc in R. Moldova în vânzarea acestora.
La începutul anului 2017, agenția Aron a primit acreditarea IATA, astfel devenind membră al rețelei internaționale de agenții IATA.
Sloganul companiei este bazat pe gandurile, visurile oamenilor de a ajunge la destinatia dorita, planificata, de a vizita locuri frumoase sau de a vizita rudele:

ARON – Apropiem Orizonturile;


Site-ul actual vine să satisfacă cele mai diverse cerințe pentru clienții care doresc să rezerveze bilete în orice direcție. Folosind câteva sisteme de distribuție globale oferim clienților săi prețuri rezonabile și conexiuni diverse pentru a ajunge la destinație.
Suntem o echipă de profesioniști cu o experiență vastă în domeniu și putem să consultăm clienții pe diferite intrebări cu privire la organizarea călătoriei sale fie ea de afacere, turistică sau vizitarea celor dragi.
Va urăm un zbor plăcut și sejururi de neuitat acolo unde ve-ți călători!